Het nieuwe managementteam is actief vanaf 1 juni en bestaat uit Hans Blink, de president van Athlon Car Lease, en twee executive vice presidents die respectievelijk verantwoordelijk zijn voor Athlon Car Lease Nederland en Athlon Car Lease International. Dit driemanschap werkt als één besluitvormingseenheid voor het hele bedrijf. Ze zijn alle drie zowel verantwoordelijk voor het Nederlandse als het internationale deel. "De wijzigingen in het managementteam zijn een gevolg van een internationaal project waarbij de structuur en de organisatie van Athlon Car Lease opnieuw is bekeken", aldus Hans Blink. "We geloven dat we met het nieuwe managementteam en andere organisatorische wijzigingen de samenwerking en efficiëntie binnen de organisatie van De Lage Landen kunnen verbeteren."  

Paul Harms, voorheen algemeen directeur van het Franse, Spaanse en Portugese deel van Athlon Car Lease, neemt de rol van vice president voor Athlon Car Lease Nederland op zich. Jacq van Roij, voorheen senior projectmanager bij De Lage Landen, het moederbedrijf van Athlon Car Lease, neemt doet Athlon Car Lease International. Richard Sikkel, die tot nu toe algemeen directeur van Athlon Car Lease Nederland was, neemt zitting in het managementteam van Athlon Car Lease International als senior vice president Commerce. Valentijn de Jong, die hiervoor deze rol bekleedde, krijgt de positie van senior vice president Business Development & Quality.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding