Nieuwe sales directeur bij Euromaster Nederland

Euromaster heeft Hielke van der Scheer aangesteld als sales directeur business-to-business bij Euromaster Nederland in Deventer.

Per 1 april is Hielke van der Scheer benoemd als opvolger van Eric van Geel, die een nieuwe positie binnen de Michelin Groep heeft aanvaard. Van der Scheer is verantwoordelijk voor alle B2B-sales activiteiten van Euromaster: Leasing, Truck, Industrie, Agro en Grondverzet. Hij stuurt een team aan van 25 account- en salesmanagers. De afgelopen acht jaar was Van der Scheer verkoopleider noord binnen Euromaster. Daarvoor was hij directeur-eigenaar van HM Fleetmanagement en Wordtraffic. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe sales directeur bij Euromaster Nederland - Automobielmanagement.nl

Nieuwe sales directeur bij Euromaster Nederland

Euromaster heeft Hielke van der Scheer aangesteld als sales directeur business-to-business bij Euromaster Nederland in Deventer.

Per 1 april is Hielke van der Scheer benoemd als opvolger van Eric van Geel, die een nieuwe positie binnen de Michelin Groep heeft aanvaard. Van der Scheer is verantwoordelijk voor alle B2B-sales activiteiten van Euromaster: Leasing, Truck, Industrie, Agro en Grondverzet. Hij stuurt een team aan van 25 account- en salesmanagers. De afgelopen acht jaar was Van der Scheer verkoopleider noord binnen Euromaster. Daarvoor was hij directeur-eigenaar van HM Fleetmanagement en Wordtraffic. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding