NetWerkt-Automotive nu Autobanen Werving en Selectie

Personeelsbemiddelaar NetWerkt-Automotive heet voortaan Autobanen Werving en Selectie.

Het bedrijf bemiddelt sinds 2002 in vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau voor de auto- en leasebranche. Daarbij gaat het om functies als (after) sales manager, verkoper, automonteur, APK-keurmeester, werkplaatschef of filiaalmanager. Alle activiteiten op het gebied van personeelsbemiddeling zijn nu ondergebracht in een aparte businessunit, onder een nieuwe naam. Voorheen maakten ze deel uit van de werving- en selectieactiviteiten in de retailbranche. Directeur Faila den Boon wil met de nieuwe divisie dichter bij de doelgroep komen te staan. "Een van de  manieren om dit te realiseren is het creëren van herkenbaarheid, zowel voor de werkzoekende als de werkgevers in de automotive."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

NetWerkt-Automotive nu Autobanen Werving en Selectie - Automobielmanagement.nl

NetWerkt-Automotive nu Autobanen Werving en Selectie

Personeelsbemiddelaar NetWerkt-Automotive heet voortaan Autobanen Werving en Selectie.

Het bedrijf bemiddelt sinds 2002 in vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau voor de auto- en leasebranche. Daarbij gaat het om functies als (after) sales manager, verkoper, automonteur, APK-keurmeester, werkplaatschef of filiaalmanager. Alle activiteiten op het gebied van personeelsbemiddeling zijn nu ondergebracht in een aparte businessunit, onder een nieuwe naam. Voorheen maakten ze deel uit van de werving- en selectieactiviteiten in de retailbranche. Directeur Faila den Boon wil met de nieuwe divisie dichter bij de doelgroep komen te staan. "Een van de  manieren om dit te realiseren is het creëren van herkenbaarheid, zowel voor de werkzoekende als de werkgevers in de automotive."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding