Van der Hoeven verruilt USN Centuri voor Van Heck

Na een dienstverband van meer dan dertig jaar verlaat Johan van der Hoeven (48) de Kwik Fit Group. Met ingang van 1 juli wordt hij directeur van Van Heck & Co waar hij Willem Zwijnenburg opvolgt. Zwijnenburg trad toe tot de directie van Sator Holding, waartoe ook Van Heck behoort.

Sinds 1996 is Van der Hoeven vooral actief als directeur van USN Centuri, de groothandelstak van de Kwik Fit Group. In de jaren daaraan voorafgaand bekleedde hij verschillende managementfuncties binnen de Kwik Fit-organisatie. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor noord- en west-Nederland waar destijds driekwart van de Kwik Fit-filialen gevestigd waren. "Het was één van de zwaarste beslissingen in mijn leven", zegt Johan van der Hoeven. "Binnen USN Centuri gaf ik leiding aan een fantastisch team, waarin Van Heck als belangrijkste zakelijke tegenstander werd gezien. Maar de uitdaging om voor de marktleider te gaan werken, heb ik uiteindelijk niet kunnen weerstaan. Vooral de Europese ambities van Sator zijn veelbelovend voor alle bedrijven die tot de groep behoren."

Adriaan Roggeveen, directievoorzitter van Sator Holding, is opgetogen over de komst van Johan van der Hoeven. "Tijdens de kennismakingsgesprekken werd ons steeds duidelijker dat de match tussen het Van Heck-team en Johan maximaal is. De Rotterdamse werkcultuur – niet lullen maar poetsen – is duidelijk herkenbaar. Daarnaast is de ervaring van Johan in de retail van auto-onderhoud natuurlijk van grote waarde voor de ontwikkeling van onze concepten voor het autobedrijf. Wij zien het als de belangrijkste transfer van 2010 en vertrouwen erop dat Van Heck & Co, onder leiding van Johan van der Hoeven, zich verder zal ontwikkelen", aldus Adriaan Roggeveen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik wil Johan feliciteren met zijn nieuwe functie.
Persoonlijk zal ik zijn humor en drijvende kracht achter Usn-Centuri missen.
Ik heb al die jaren ontzettend veel van hem geleerd.

Veel succes en zeker tot ziens.

Geplaatst door: Antwan van Esch op

Beste Johan,
Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe uitdaging Ik weet zeker dat jij ook bij van Heck successen zult boeken.Tot ziens in Oud-Beijerland of onderweg.

Jan Hofmeester

Geplaatst door: Jan Hofmeester op

Johan,

Ik wens je heel veel succes bij de mannen van de ’s Gravelandseweg.
Samen met jou zij aan zij vechten voor de handel blijft mij het meeste bij.
We zien elkaar!

Geplaatst door: Dirk Luteijn op

Johan van der Hoeven veel succes gewenst in je nieuwe functie en het ga je goed.

Geplaatst door: Janwillem Folkers op
Van der Hoeven verruilt USN Centuri voor Van Heck - Automobielmanagement.nl

Van der Hoeven verruilt USN Centuri voor Van Heck

Na een dienstverband van meer dan dertig jaar verlaat Johan van der Hoeven (48) de Kwik Fit Group. Met ingang van 1 juli wordt hij directeur van Van Heck & Co waar hij Willem Zwijnenburg opvolgt. Zwijnenburg trad toe tot de directie van Sator Holding, waartoe ook Van Heck behoort.

Sinds 1996 is Van der Hoeven vooral actief als directeur van USN Centuri, de groothandelstak van de Kwik Fit Group. In de jaren daaraan voorafgaand bekleedde hij verschillende managementfuncties binnen de Kwik Fit-organisatie. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor noord- en west-Nederland waar destijds driekwart van de Kwik Fit-filialen gevestigd waren. "Het was één van de zwaarste beslissingen in mijn leven", zegt Johan van der Hoeven. "Binnen USN Centuri gaf ik leiding aan een fantastisch team, waarin Van Heck als belangrijkste zakelijke tegenstander werd gezien. Maar de uitdaging om voor de marktleider te gaan werken, heb ik uiteindelijk niet kunnen weerstaan. Vooral de Europese ambities van Sator zijn veelbelovend voor alle bedrijven die tot de groep behoren."

Adriaan Roggeveen, directievoorzitter van Sator Holding, is opgetogen over de komst van Johan van der Hoeven. "Tijdens de kennismakingsgesprekken werd ons steeds duidelijker dat de match tussen het Van Heck-team en Johan maximaal is. De Rotterdamse werkcultuur – niet lullen maar poetsen – is duidelijk herkenbaar. Daarnaast is de ervaring van Johan in de retail van auto-onderhoud natuurlijk van grote waarde voor de ontwikkeling van onze concepten voor het autobedrijf. Wij zien het als de belangrijkste transfer van 2010 en vertrouwen erop dat Van Heck & Co, onder leiding van Johan van der Hoeven, zich verder zal ontwikkelen", aldus Adriaan Roggeveen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik wil Johan feliciteren met zijn nieuwe functie.
Persoonlijk zal ik zijn humor en drijvende kracht achter Usn-Centuri missen.
Ik heb al die jaren ontzettend veel van hem geleerd.

Veel succes en zeker tot ziens.

Geplaatst door: Antwan van Esch op

Beste Johan,
Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe uitdaging Ik weet zeker dat jij ook bij van Heck successen zult boeken.Tot ziens in Oud-Beijerland of onderweg.

Jan Hofmeester

Geplaatst door: Jan Hofmeester op

Johan,

Ik wens je heel veel succes bij de mannen van de ’s Gravelandseweg.
Samen met jou zij aan zij vechten voor de handel blijft mij het meeste bij.
We zien elkaar!

Geplaatst door: Dirk Luteijn op

Johan van der Hoeven veel succes gewenst in je nieuwe functie en het ga je goed.

Geplaatst door: Janwillem Folkers op