Van der Veen manager business development CarGarantie

Udo van der Veen versterkt sinds mei het team van CarGarantie Nederland in een functie die volledig nieuw is binnen de CarGarantie-organisatie. Udo van der Veen rapporteert als key account manager business development direct aan general manager Luc Baetens.

Van der Veen zal voornamelijk de bestaande klantencontacten onderhouden en de begeleiding van de CarGarantie-partners verder optimaliseren. Udo van der Veen (29) deed reeds ervaring op in de automobielbranche als account manager. Met hem breidt CarGarantie het team verder uit. Bijna veertig geleden introduceerde CarGarantie als eerste aanbieder in Duitsland de garantie voor occasions. Het bedrijf, dat inmiddels in vijftien landen actief is, biedt de gekwalificeerde vakhandel individuele garantie- en klantenbindingsprogramma’s voor occasions en nieuwe auto’s. Sinds 2000 is CarGarantie ook in Nederland vertegenwoordigd. Met een bestand van 1,4 miljoen garantiecontracten en ongeveer twintigduizend contractpartners is CarGarantie een toonaangevende garantiespeciaalverzekeraar in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van der Veen manager business development CarGarantie - Automobielmanagement.nl

Van der Veen manager business development CarGarantie

Udo van der Veen versterkt sinds mei het team van CarGarantie Nederland in een functie die volledig nieuw is binnen de CarGarantie-organisatie. Udo van der Veen rapporteert als key account manager business development direct aan general manager Luc Baetens.

Van der Veen zal voornamelijk de bestaande klantencontacten onderhouden en de begeleiding van de CarGarantie-partners verder optimaliseren. Udo van der Veen (29) deed reeds ervaring op in de automobielbranche als account manager. Met hem breidt CarGarantie het team verder uit. Bijna veertig geleden introduceerde CarGarantie als eerste aanbieder in Duitsland de garantie voor occasions. Het bedrijf, dat inmiddels in vijftien landen actief is, biedt de gekwalificeerde vakhandel individuele garantie- en klantenbindingsprogramma’s voor occasions en nieuwe auto’s. Sinds 2000 is CarGarantie ook in Nederland vertegenwoordigd. Met een bestand van 1,4 miljoen garantiecontracten en ongeveer twintigduizend contractpartners is CarGarantie een toonaangevende garantiespeciaalverzekeraar in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding