Claassen nieuwe fleetmanager bij Opel

Johan Claassen (43) per 1 juni aangesteld als Manager Fleet, Remarketing & Used Vehicles bij Opel Nederland.

Hiermee wordt hij verantwoordelijk voor alle zakelijke verkopen bij Opel Nederland. Claassen was sinds 2007 Manager Retail Network Development (RND) en vervulde daarvoor diverse sales- en marketingfuncties bij Peugeot Nederland en Ford Nederland.

Claassen volgt  Machiel de Gelder op, die bijna 10 jaar lang Manager Business to Business binnen de Opel-organisatie was. De Gelder, sinds 1973 werkzaam bij General Motors/Opel, zal op zijn beurt de functie van Claassen overnemen als nieuwe Manager RND Opel Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Claassen nieuwe fleetmanager bij Opel - Automobielmanagement.nl

Claassen nieuwe fleetmanager bij Opel

Johan Claassen (43) per 1 juni aangesteld als Manager Fleet, Remarketing & Used Vehicles bij Opel Nederland.

Hiermee wordt hij verantwoordelijk voor alle zakelijke verkopen bij Opel Nederland. Claassen was sinds 2007 Manager Retail Network Development (RND) en vervulde daarvoor diverse sales- en marketingfuncties bij Peugeot Nederland en Ford Nederland.

Claassen volgt  Machiel de Gelder op, die bijna 10 jaar lang Manager Business to Business binnen de Opel-organisatie was. De Gelder, sinds 1973 werkzaam bij General Motors/Opel, zal op zijn beurt de functie van Claassen overnemen als nieuwe Manager RND Opel Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding