Onderzoeksinstituten Trendence en Universum becijferden uit enquêtes onder studenten dat het merk met de vier ringen erg populair is. Dr. Werner Widuckel, personeelchef bij Audi AG, ziet de managementcultuur, het succes van Audi als merk en de uitdagende werkzaamheden als belangrijkste redenen voor deze uitverkiezing.

Tot 2015 breidt Audi het modellenaanbod uit met 42 types. Dat biedt de schoolverlaters een uitdagende werkomgeving waarin ze hun talenten volledig kunnen ontplooien. Widuckel is daarvoor op zoek naar nieuwe medewerkers die vindingrijk zijn, doorzettingsvermogen hebben en het "onmogelijke mogelijk kunnen maken". In 2010 zullen bij Audi AG 350 vacatures worden ingevuld.

Voor meer informatie, klik HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding