Marie-José Helle van Buitenhuis Groep naar Vitesse

Marie-José Helle stapt van de Buitenhuis Groep over naar Vitesse. Ze wordt met ingang van 1 juni commercieel directeur van de bekende voetbalclub in Arnhem.

De Buitenhuis Groep is met zijn groepsonderdelen Autotaxatie.net, Power Trading, Autozoekmachine.net, AA-Ruilbeurs en Traxx Motion een belangrijke speler in de handel in gebruikte voertuigen in Nederland. Helle (47) wordt bij Vitesse omzetverantwoordelijk voor het complete business- en consumentenpakket, het bewerkstelligen van een hogere bezettingsgraad van de business club en de publiekstribunes bij thuiswedstrijden van Vitesse in het GelreDome. ‘Ik vind dat Vitesse het grootste zakelijke platform in de omgeving moet blijven waar het regionale bedrijfsleven elkaar ontmoet en waar zaken worden gedaan’, zegt Helle in een persbericht van Vitesse. ‘De kassa’s moeten onderling gaan rinkelen.’

 

Helle, die zich op haar Linkedin-profiel afficheert als sales-, (new)media-, communication- and marketingprofessional, was lange tijd actief in de media, onder meer dertien jaar bij mediagigant Wegener.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marie-José Helle van Buitenhuis Groep naar Vitesse - Automobielmanagement.nl

Marie-José Helle van Buitenhuis Groep naar Vitesse

Marie-José Helle stapt van de Buitenhuis Groep over naar Vitesse. Ze wordt met ingang van 1 juni commercieel directeur van de bekende voetbalclub in Arnhem.

De Buitenhuis Groep is met zijn groepsonderdelen Autotaxatie.net, Power Trading, Autozoekmachine.net, AA-Ruilbeurs en Traxx Motion een belangrijke speler in de handel in gebruikte voertuigen in Nederland. Helle (47) wordt bij Vitesse omzetverantwoordelijk voor het complete business- en consumentenpakket, het bewerkstelligen van een hogere bezettingsgraad van de business club en de publiekstribunes bij thuiswedstrijden van Vitesse in het GelreDome. ‘Ik vind dat Vitesse het grootste zakelijke platform in de omgeving moet blijven waar het regionale bedrijfsleven elkaar ontmoet en waar zaken worden gedaan’, zegt Helle in een persbericht van Vitesse. ‘De kassa’s moeten onderling gaan rinkelen.’

 

Helle, die zich op haar Linkedin-profiel afficheert als sales-, (new)media-, communication- and marketingprofessional, was lange tijd actief in de media, onder meer dertien jaar bij mediagigant Wegener.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding