Maarten Bekkers nieuwe manager Autorola NL

Maarten Bekkers is per 26 mei 2010 benoemd tot de nieuwe general manager van Autorola Nederland.

Hij neemt hiermee de verantwoordelijkheden over van Elco Post. Bekkers was al general manager van Autorola België en Luxemburg en die functie zal hij houden omdat de organisaties van Nederland en de Belux worden samengevoegd.
Elco Post staat tot eind augustus bij Autorola Nederland op de loonlijst maar is al niet meer bij Autorola aanwezig. Bekkers: "Hem is de mogelijkheid gegeven meteen te vertrekken om te kunnen zoeken naar een nieuwe loopbaan. Er waren geen problemen met Elco Post maar omdat nu ook de Nederlandse markt zich meer richt op export en wij daar in België en Luxemburg heel veel ervaring mee hebben, is besloten de organsiaties van Nederland en België en Luxemburg samen te voegen. Als gevolg daarvan is de functie van Elco Post vervallen."
Autorola zegt Europa’s snelst groeiend online remarketing platform te zijn. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in zestien landen. Maarten Bekkers: "Ik ben verheugd om net op dit moment deze stap te maken, gezien Autorola Nederland de voorbije maanden de eerste stappen op het gebied van exportveilingen gezet heeft. Onze veilingen vanuit België hebben momenteel een exportpercentage van tachtig procent, wat simpelweg aantoont dat de hoogste prijzen in het buitenland behaald worden. Als we de eerste resultaten van de Nederlandse exportveilingen analyseren, is de conclusie dat de behaalde prijzen zeer goed zijn. We zijn er dus ook van overtuigd dat we in de Nederlandse markt nog maar net het begin gezien hebben van de exportmogelijkheden. Tot nu toe was de Nederlandse markt zeer gesloten met als gevolg dat de voordelen van het internationale netwerk van Autorola niet voldoende benut konden worden. Nu staat de Nederlandse markt wel open voor export."
Autorola werd in 1996 in Denemarken opgericht, net toen internet de weg naar het grote publiek gevonden had. Het doel van Autorola is altijd geweest om zo snel mogelijk in zo veel mogelijk landen op te starten. Gezien de oprichters er altijd van overtuigd waren dat je een zo breed mogelijk koperspubliek mioet bereiken om een succesvol remarketingproduct te kunnen neerzetten.
De Autorola Group zegt 220 duizend voertuigen per jaar te behandelen. Een toenemend aantal leasemaatschappijen, importeurs en financiële instellingen kiest voor een samenwerking, zegt Autorola. Dit jaar hebben bijvoorbeeld Daimler en LeasePlan voor Autorola gekozen als remarketingpartner.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Maarten Bekkers nieuwe manager Autorola NL - Automobielmanagement.nl

Maarten Bekkers nieuwe manager Autorola NL

Maarten Bekkers is per 26 mei 2010 benoemd tot de nieuwe general manager van Autorola Nederland.

Hij neemt hiermee de verantwoordelijkheden over van Elco Post. Bekkers was al general manager van Autorola België en Luxemburg en die functie zal hij houden omdat de organisaties van Nederland en de Belux worden samengevoegd.
Elco Post staat tot eind augustus bij Autorola Nederland op de loonlijst maar is al niet meer bij Autorola aanwezig. Bekkers: "Hem is de mogelijkheid gegeven meteen te vertrekken om te kunnen zoeken naar een nieuwe loopbaan. Er waren geen problemen met Elco Post maar omdat nu ook de Nederlandse markt zich meer richt op export en wij daar in België en Luxemburg heel veel ervaring mee hebben, is besloten de organsiaties van Nederland en België en Luxemburg samen te voegen. Als gevolg daarvan is de functie van Elco Post vervallen."
Autorola zegt Europa’s snelst groeiend online remarketing platform te zijn. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in zestien landen. Maarten Bekkers: "Ik ben verheugd om net op dit moment deze stap te maken, gezien Autorola Nederland de voorbije maanden de eerste stappen op het gebied van exportveilingen gezet heeft. Onze veilingen vanuit België hebben momenteel een exportpercentage van tachtig procent, wat simpelweg aantoont dat de hoogste prijzen in het buitenland behaald worden. Als we de eerste resultaten van de Nederlandse exportveilingen analyseren, is de conclusie dat de behaalde prijzen zeer goed zijn. We zijn er dus ook van overtuigd dat we in de Nederlandse markt nog maar net het begin gezien hebben van de exportmogelijkheden. Tot nu toe was de Nederlandse markt zeer gesloten met als gevolg dat de voordelen van het internationale netwerk van Autorola niet voldoende benut konden worden. Nu staat de Nederlandse markt wel open voor export."
Autorola werd in 1996 in Denemarken opgericht, net toen internet de weg naar het grote publiek gevonden had. Het doel van Autorola is altijd geweest om zo snel mogelijk in zo veel mogelijk landen op te starten. Gezien de oprichters er altijd van overtuigd waren dat je een zo breed mogelijk koperspubliek mioet bereiken om een succesvol remarketingproduct te kunnen neerzetten.
De Autorola Group zegt 220 duizend voertuigen per jaar te behandelen. Een toenemend aantal leasemaatschappijen, importeurs en financiële instellingen kiest voor een samenwerking, zegt Autorola. Dit jaar hebben bijvoorbeeld Daimler en LeasePlan voor Autorola gekozen als remarketingpartner.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding