Hanekroot van Europcar Autoverhuur naar Achilles Brandstoffen Maatschappij

Martijn Hanekroot, Directeur Operations van Europcar is benoemd tot Algemeen Directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM). Europcar en ABM behoren tot Spuigroep B.V.

Hanekroot volgt Marcel Camminga op die de functie van Directeur Onroerend Goed zal gaan bekleden binnen Spuigroep B.V. Hanekroot werkte bijna tien jaar voor Europcar in diverse functies, waarvan de laatste vijf jaar als Directeur Operations.

Hanekroot wordt opgevolgd door Ralph Heinis die recent is gestart als Manager Operations en hiermee eindverantwoordelijk wordt voor alle vestigingen van Europcar. Hij rapporteert aan Algemeen Directeur Mark Dijkstra. Heinis werkte de afgelopen tien jaar voor Mercedes-Benz Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hanekroot van Europcar Autoverhuur naar Achilles Brandstoffen Maatschappij - Automobielmanagement.nl

Hanekroot van Europcar Autoverhuur naar Achilles Brandstoffen Maatschappij

Martijn Hanekroot, Directeur Operations van Europcar is benoemd tot Algemeen Directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM). Europcar en ABM behoren tot Spuigroep B.V.

Hanekroot volgt Marcel Camminga op die de functie van Directeur Onroerend Goed zal gaan bekleden binnen Spuigroep B.V. Hanekroot werkte bijna tien jaar voor Europcar in diverse functies, waarvan de laatste vijf jaar als Directeur Operations.

Hanekroot wordt opgevolgd door Ralph Heinis die recent is gestart als Manager Operations en hiermee eindverantwoordelijk wordt voor alle vestigingen van Europcar. Hij rapporteert aan Algemeen Directeur Mark Dijkstra. Heinis werkte de afgelopen tien jaar voor Mercedes-Benz Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding