Hij volgt Guillaume Jullienne op, die deze functie drie jaar heeft bekleed en is aangesteld als Commercieel Directeur voor Michelin Frankrijk.

De 47-jarige Marcel Guinchard is van Franse origine, maar woont al tien jaar in Nederland. Hij is getrouwd met een Nederlandse en heeft twee kinderen. Guinchard beschikt over ruim 25 jaar internationale managementervaring in de sector Food & Facilities bij twee multinationals: Sodexo  en Unilever. De laatste vijf jaar was hij werkzaam als Managing Director voor de divisie Foodservice van Unilever, verantwoordelijk voor Scandinavië, Centraal- en Oost-Europa. Daarvoor vervulde hij in diverse internationale regio’s verscheidene functies binnen B2B-service.

Guillaume Julienne heeft volgens Marcel Guinchard  in de afgelopen drie jaar gezorgd dat Euromaster in Nederland "werd erkend als dé bandenexpert. Door de organisatie meer structuur te geven en te professionaliseren, heeft hij een solide basis gecreëerd voor Euromaster Nederland om verder te groeien."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding