Nieuwe managers op Sales bij Kwik-Fit Fleet

Kwik-Fit Fleet heeft Menno Kuipers aangesteld als Manager Corporate Sales en Willem van den Brink als Fleet Sales Support Medewerker.

Volgens Kwik-Fit maakt zijn bedrijfsonderdeel Fleet, dat zich richt op de zakelijke markt, een "sterke ontwikkeling door", zowel in de afzet van fast-fit als in de autoruitservice in de lease- en verzekeringsmarkt. Deze aanhoudende groei is aanleiding om de nieuwe medewerkers aan te stellen.

Met ingang van 1 juni is Menno Kuipers in zijn nieuwe functie Manager Corporate Sales verantwoordelijk voor de volledige fleet sales activiteiten van de buitendienst. Hij richt zich op de ontwikkeling en afzet binnen zowel de lease & fleet markt als de verzekeringsmarkt. Kuipers is op 1 februari 2009 in dienst getreden bij Kwik-Fit in de functie van Sales Manager Insurance Market. Daarvoor is hij werkzaam geweest in zowel de verzekerings- als leasebranche onder andere bij Centraal Beheer Achmea en LeasePlan Nederland.

Willem van den Brink is als Fleet Sales Support Medewerker zowel intern als extern het centrale aanspreekpunt voor Kwik-Fit Fleet. Ook is hij verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst en zal hij zorg dragen voor de klantendata, rapportages en handhaving van gemaakte klantafspraken. Van den Brink was voorheen Technisch Beheerder bij autoleasemaatschappij Arval.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe managers op Sales bij Kwik-Fit Fleet - Automobielmanagement.nl

Nieuwe managers op Sales bij Kwik-Fit Fleet

Kwik-Fit Fleet heeft Menno Kuipers aangesteld als Manager Corporate Sales en Willem van den Brink als Fleet Sales Support Medewerker.

Volgens Kwik-Fit maakt zijn bedrijfsonderdeel Fleet, dat zich richt op de zakelijke markt, een "sterke ontwikkeling door", zowel in de afzet van fast-fit als in de autoruitservice in de lease- en verzekeringsmarkt. Deze aanhoudende groei is aanleiding om de nieuwe medewerkers aan te stellen.

Met ingang van 1 juni is Menno Kuipers in zijn nieuwe functie Manager Corporate Sales verantwoordelijk voor de volledige fleet sales activiteiten van de buitendienst. Hij richt zich op de ontwikkeling en afzet binnen zowel de lease & fleet markt als de verzekeringsmarkt. Kuipers is op 1 februari 2009 in dienst getreden bij Kwik-Fit in de functie van Sales Manager Insurance Market. Daarvoor is hij werkzaam geweest in zowel de verzekerings- als leasebranche onder andere bij Centraal Beheer Achmea en LeasePlan Nederland.

Willem van den Brink is als Fleet Sales Support Medewerker zowel intern als extern het centrale aanspreekpunt voor Kwik-Fit Fleet. Ook is hij verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst en zal hij zorg dragen voor de klantendata, rapportages en handhaving van gemaakte klantafspraken. Van den Brink was voorheen Technisch Beheerder bij autoleasemaatschappij Arval.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding