Geert Vermeer officieel bondsvoorzitter Bovag

De Bovag-ledenraad heeft op 28 juni Geert Vermeer unaniem verkozen tot bondsvoorzitter. Op 1 juli volgt hij Jan Ploeg op.

Eerder was Vermeer door het hoofdbestuur van Bovag unaniem bij de ledenraad voorgedragen. Vermeer heeft een lange staat van dienst bij de belangenorganisatie, meest recent als voorzitter van de afdeling Autodealers. Volgens Bovag is Vermeer "een bruggenbouwer en een bestuurder die een eenheid kan smeden."

Geert Vermeer zelf kondigt aan dat de leden en medewerkers van Bovag hem "veel en vaak zien. Bovag is een branchevereniging van ondernemers en niet alleen van ondernemingen. Dat zet ik centraal in mijn aanpak, de komende jaren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Geert Vermeer officieel bondsvoorzitter Bovag - Automobielmanagement.nl

Geert Vermeer officieel bondsvoorzitter Bovag

De Bovag-ledenraad heeft op 28 juni Geert Vermeer unaniem verkozen tot bondsvoorzitter. Op 1 juli volgt hij Jan Ploeg op.

Eerder was Vermeer door het hoofdbestuur van Bovag unaniem bij de ledenraad voorgedragen. Vermeer heeft een lange staat van dienst bij de belangenorganisatie, meest recent als voorzitter van de afdeling Autodealers. Volgens Bovag is Vermeer "een bruggenbouwer en een bestuurder die een eenheid kan smeden."

Geert Vermeer zelf kondigt aan dat de leden en medewerkers van Bovag hem "veel en vaak zien. Bovag is een branchevereniging van ondernemers en niet alleen van ondernemingen. Dat zet ik centraal in mijn aanpak, de komende jaren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding