De Porsche Onderneemster van het Jaar Award is in het leven geroepen om vrouwen te onderscheiden die op eigen kracht hun idee succesvol in de markt hebben gezet. Deze vrouwen hebben hiermee authentiek ondernemerschap laten zien, aldus importeur Pon. Porsche voelt zich met deze vrouwen verbonden omdat oprichter Ferry Porsche destijds eenzelfde soort authentiek ondernemerschap aan de dag heeft gelegd.

 

Onlangs werd Marianne Sturman uitgeroepen tot de Porsche Onderneemster van het Jaar 2010. Zij is de oprichtster van het bedrijf Moneypenny. Dat bemiddelt in werk voor mensen die nadrukkelijk op zoek zijn naar meer balans tussen werk en privé. Daarbij richt het zich op hoog opgeleide en ervaren professionals die meer vrijheid en flexibiliteit in hun leven willen brengen.

 

Met het winnen van de award krijgt ze onder meer een half jaar kosteloos de beschikking over de net geïntroduceerde Porsche Cayenne Diesel, ter waarde van 82 duizend euro.

 

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding