Dat meldt de persdienst van Volvo Cars. Jacoby (52) volgt de huidige Volvo-chef Steven Odell op die bij Ford blijft en ceo van Ford of Europe wordt. Jacoby heeft bijna zijn hele werkzame leven bij Volkswagen gewerkt. Zijn ervaring heeft hem een diepgaande kennis verschaft van de leidende bedrijven in de autoindustrie. Via zijn werkgevers Volkwagen en Mitsubishi heeft Jacoby ervaring opgedaan in Azië en Noord-Amerika. Hij heeft gewerkt voor een Duits bedrijf in Azië en voor een Japanse bedrijf in Europa. Jacoby is in de periode 2001-2004 in Amsterdam werkzaam geweest, tijdens zijn (enige) uitstapje naar Mitsubishi. Hij was toen ceo van Mitsubishi of Europe.  

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding