Flipsen werd in 2008 ook directeur van de vestiging in Denemarken. Begin dit jaar kreeg hij België erbij en werd Denemarken weer aan een ander overgedaan. Fiat was niet voor commentaar bereikbaar maar het personeel op de vestiging in Lijnden is rond het middaguur ingelicht. Jan Flipsen heeft na verschil van inzichten ‘in goed overleg’ zijn carrière bij Fiat Group Automobiles beëindigd. Hij zal niet wat anders gaan doen bij het bedrijf.

Met ingang van 1 augustus is Giorgio Gorelli (51) nu algemeen directeur en verantwoordelijk voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional en Abarth. Tevens vervult hij deze functie bij Fiat Group Automobiles Belgium. Gorelli was werkzaam als commercial & operational manager’ binnen international operations bij Fiat Group SPA en is sinds 1987 bij de Fiat Group. Gorelli zal de positieve ontwikkeling die de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional en Abarth de afgelopen jaren binnen de Nederlandse markt hebben doorgemaakt moeten continueren en de integratie van Chrysler, Jeep en Dodge bij de Group verdere invulling moeten geven.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding