Met zijn bedrijf richt hij zich op (interim)management en consultancy specifiek voor de automotive branche. Voorheen heeft Verhaar zijn financiële en operationele ervaring opgebouwd bij onder andere ALH, ING Bank, Riva Holding en de laatste zeven jaar als interim manager en consultant bij Aventure.

Verhaar wil als adviseur bedrijven in de automotive branche toerusten (en toegerust houden) voor de continue en snelle ontwikkelingen. Het bureau gaat zich vooral richten op interim management, advisering en begeleiding bij aan- en verkopen van automotive-bedrijven en reorganisatietrajecten/verandermanagement. Ook richt Verhaar zich op advisering voor de bedrijfsvoering en -strategie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding