Perosino (46) was in eenzelfde functie werkzaam bij het Fiat-concern. Volkswagen zegt dat de groei van Volkswagen verder wordt aangejaagd door een consequente aansturing van de marketingcommunicatie voor het concern wereldwijd", aldus Christian Klinger van de raad van bestuur van Volkswagen. Perosino is na Walter de Silva en Luca de Meo de derde hooggeplaatste Fiat-manager die ‘overloopt’ naar het Volkswagen-concern.

Perosino was voor zijn tijd bij Fiat marketingmanager bij Bicardi-Martini en marketingdirecteur bij Fila Holding in Milaan. Daarna werd hij directeur marketingcommunicatie voor Lancia. In 2005 kreeg hij die functie voor het merk Fiat en in 2009 werd hij de verantwoordelijkheide voor het Fiat-concern.

 

 

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding