Rooijmans is geen onbekende bij Bosch. Hij was tot eind september senior vice-president sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij Bosch Security Systems in Eindhoven. "Bosch Transmission Technologie is een fantastisch bedrijf met een sterke Nederlandse verankering, unieke producten, technologie en deskundigheid. Het bedrijf heeft zich tijdens de voorbije crisis goed staande gehouden en profiteert nu volop van de heropleving op voornamelijk de Aziatische markt. Het is dan ook één van mijn doelstellingen om de goede positie van Bosch Transmission Technology op de Aziatische markt verder uit te bouwen."
 
Bosch Transmission Technology  is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en massafabricage van duwbanden voor de continu variabele transmissie (cvt). De van oorsprong Nederlandse uitvinding van deze innovatieve automatische transmissie is intussen uitgegroeid tot een internationaal succes. De toenemende vraag naar zuinigere auto’s en verlaging van de CO2-uitstoot zouden garant staan voor verdere groei van de productie. Momenteel werken er meer dan elfhonderd mensen bij Bosch Transmission Technology.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding