Vervaet nieuwe voorzitter Bovag Truckdealers

Tijdens de jaarvergadering van Bovag Truckdealers is Richard Vervaet gekozen tot nieuwe voorzitter. Vervaet volgt Wouter Nunnikhoven op, die zeven jaar voorzitter was. Nunnikhoven werd vervolgens door bondsvoorzitter Geert Vermeer benoemd tot erelid.

Richard Vervaet is ondermeer voorzitter van de Mercedes-Benz dealervereniging en was daarvoor mede-eigenaar van de Automotions Groep, waar diverse personen- en bedrijfsautodealers in de provincie Zeeland onder vallen. Bovendien was Vervaet het afgelopen anderhalf jaar al bestuurslid van Bovag Truckdealers.

Vervaet heeft een duidelijke visie op zijn voorzitterschap: "Het moet voor truckdealers meteen duidelijk zijn waar de meerwaarde van het Bovag-lidmaatschap in zit. Denk bijvoorbeeld aan de recent afgesloten eigen cao van Bovag. Daarom moeten we als branchevereniging als geen ander weten wat er op de werkvloer speelt. Ik zal ervoor waken dat we als afdelingsbestuur dicht bij de praktijk blijven." Ook over zijn rol als lobbyist voor de truckdealers is Vervaet duidelijk: "Het is de taak van Bovag het operationele werk voor de leden van de afdeling Truckdealers zo makkelijk mogelijk te maken. Ik ben een pragmatisch ingesteld mens, en zal me daarom extra inzetten om regelgeving waar mogelijk te vereenvoudigen. Maar denk daarbij ook aan het optimaal benutten van beschikbare subsidies, zoals voor Euro VI-trucks."

Uit handen van bondsvoorzitter Geert Vermeer kreeg Wouter Nunnikhoven het erelidmaatschap overhandigd als dank voor zeven jaar voorzitterschap van Bovag Truckdealers. In zijn rol als voorzitter zette Nunnikhoven zich vooral in voor samenwerking met Bovag Autodealers, duurzaam ondernemen en de ontwikkelingen rond de BER. Als een van de grote uitdagingen voor zijn opvolger ziet hij het oplossen van de schaarste aan goede monteurs.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Richard,

Van harte proficiat, met je nieuwe rol als voorzitter vd Truckdealers!

Marc Schilten
Cools Bekledingen B.V.

Geplaatst door: Marc Schilten op
Vervaet nieuwe voorzitter Bovag Truckdealers - Automobielmanagement.nl

Vervaet nieuwe voorzitter Bovag Truckdealers

Tijdens de jaarvergadering van Bovag Truckdealers is Richard Vervaet gekozen tot nieuwe voorzitter. Vervaet volgt Wouter Nunnikhoven op, die zeven jaar voorzitter was. Nunnikhoven werd vervolgens door bondsvoorzitter Geert Vermeer benoemd tot erelid.

Richard Vervaet is ondermeer voorzitter van de Mercedes-Benz dealervereniging en was daarvoor mede-eigenaar van de Automotions Groep, waar diverse personen- en bedrijfsautodealers in de provincie Zeeland onder vallen. Bovendien was Vervaet het afgelopen anderhalf jaar al bestuurslid van Bovag Truckdealers.

Vervaet heeft een duidelijke visie op zijn voorzitterschap: "Het moet voor truckdealers meteen duidelijk zijn waar de meerwaarde van het Bovag-lidmaatschap in zit. Denk bijvoorbeeld aan de recent afgesloten eigen cao van Bovag. Daarom moeten we als branchevereniging als geen ander weten wat er op de werkvloer speelt. Ik zal ervoor waken dat we als afdelingsbestuur dicht bij de praktijk blijven." Ook over zijn rol als lobbyist voor de truckdealers is Vervaet duidelijk: "Het is de taak van Bovag het operationele werk voor de leden van de afdeling Truckdealers zo makkelijk mogelijk te maken. Ik ben een pragmatisch ingesteld mens, en zal me daarom extra inzetten om regelgeving waar mogelijk te vereenvoudigen. Maar denk daarbij ook aan het optimaal benutten van beschikbare subsidies, zoals voor Euro VI-trucks."

Uit handen van bondsvoorzitter Geert Vermeer kreeg Wouter Nunnikhoven het erelidmaatschap overhandigd als dank voor zeven jaar voorzitterschap van Bovag Truckdealers. In zijn rol als voorzitter zette Nunnikhoven zich vooral in voor samenwerking met Bovag Autodealers, duurzaam ondernemen en de ontwikkelingen rond de BER. Als een van de grote uitdagingen voor zijn opvolger ziet hij het oplossen van de schaarste aan goede monteurs.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Richard,

Van harte proficiat, met je nieuwe rol als voorzitter vd Truckdealers!

Marc Schilten
Cools Bekledingen B.V.

Geplaatst door: Marc Schilten op