In deze functie is Tanke (34) verantwoordelijk voor de retail network development-, sales- & aftersalesactiviteiten van de Nederlandse Chevrolet-importeur. Ook maakt hij deel uit van het managementteam van Chevrolet Nederland.

Tanke werkte enkele jaren als Sales Manager bij Michelin Benelux. In die rol was hij verantwoordelijk voor onder meer de omzet, marge en strategie van Michelin Fleet Solutions in de Benelux. Ook vervulde Tanke bij Michelin UK al eerder de functie van Key Account Manager.

Voordat Frank Tanke zijn professionele carrière begon, studeerde hij aan de Universiteit van Maastricht. Hij voltooide er de richting Business Economics’ en studeerde daarnaast in Australië aan de Universiteit van Southern Queensland. Tanke rapporteert bij Chevrolet Nederland rechtstreeks aan Algemeen Directeur Ronald Dubbelman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding