Beiden zijn niet onbekend met de autobranche. Frans Meihuizen was remarketing manager van Masterlease, dat onlangs door Business Lease is overgenomen. Hij gaat bij Autorola aan de slag als veilingcoördinator. Alistair Cats heeft gewerkt bij Kroymans Import Europe, waar hij de verkoopadministratie en de logistiek onder zijn hoede had. Alistair wordt bij Autorola verantwoordelijk voor de aftersales afhandeling.

Autorola is een belangrijk online remarketingplatform. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in  zeventien landen en daarnaast 67 duizend aangesloten autobedrijven, waarmee het claimt de grootste online autoveiling van Europa te zijn. Meer dan 240 werknemers verkopen 55 duizend voertuigen per jaar. Een ‘toenemend aantal’ leasemaatschappijen, importeurs en financiële instellingen kiest voor een samenwerking met Autorola.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding