De uitbreiding van het Autorola-management is volgens het bedrijf bedoeld om de dienstverlening te verbeteren en het past in de groeistrategie. Die is erop gericht in te spelen op de huidige en toekomstige internationale marktontwikkelingen.

Knol (55) was de afgelopen jaren directeur van Budget Rent-a-car, toen nog onderdeel van de Stern Groep. Hij vertrok medio dit jaar, toen Stern het Budget-label afstootte en verder ging onder de naam Stern Rent. Eerder vervulde Knol directiefuncties bij onder meer ING Car Lease.

Autorola, dat in zeventien landen actief is en jaarlijks 55 duizend voertuigen verkoopt, verwacht dat de export van occasions de komende jaren verder zal stijgen. De belangrijkste reden daarvoor is de snel groeiende groep occasions die interessant zijn voor de export. Dat zijn auto’s die na oktober 2006 op kenteken zijn gezet en onder de BPM-teruggaveregeling vallen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding