Markeur Holding heeft in Ed Vriesema een opvolger gevonden met een bancaire achtergrond, kennis van het concern en de autoverhuur- en autoleasemarkt . De afgelopen jaren heeft Vriesema leiding gegeven aan MultiRent dat een uitstekende ontwikkeling heeft doorgemaakt binnen de Markeur Groep. Op zijn beurt wiotdt hij weer opgevolgd door Jeroen Veldman die sinds december 2008 voor Markeur Holding werkt. Markeur Holding zegt blij te zijn dat deze directiebenoemingen mogelijk zijn geweest vanuit de eigen geledingen.

 

Den Heijer maakte in 2001 de stap naar Riva Den Haag, waar hij als directeur de overname door Het Motorhuis heeft doorgevoerd, gevolgd door diverse reorganisaties en procesverbeteringen. In 2007 werd Den Heijer gevraagd bij MultiLease de werkprocessen en de strategie in te vullen. Met de begeleiding van de onlangs aangekondigde overname van GoLease en de aanstelling van een commercieel directeur, is de positie van MultiLease verder verstevigd tot een meer commerciële organisatie.

Met de afronding van deze twee laatste punten zijn de persoonlijke en zakelijke doelstellingen van Den Heijer bereikt. In goed overleg met Markeur Holding is besloten om op zijn leeftijd (44) en met zijn ervaring een nieuwe uitdaging elders te gaan zoeken. De komende tijd zal hij zich daar in de autobranche op gaan oriënteren. Markeur bedankt Martin den Heijer voor de bewezen diensten en wenst hem veel succes in zijn toekomstige carrière.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding