Van Beveren – elf jaar verantwoordelijk voor de schadeherstelactiviteiten en gedurende een aantal jaren voor after-sales – gaat in goed overleg weg bij Wittebrug. Hagebeek stelt dat na enkele gesprekken Van Beveren de conclusie trok dat het zwaar bezette directieteam een te grote kostenpost zou betekenen en trok hieruit de conclusie om op te stappen. Van Beveren oriënteert zich op een nieuwe uitdaging binnen de autoschadeherstelbranche. Hagebeek was al directeur bij de Riva-vestigingen Valstar Schade en Deurloo Autoschade.

Van Beveren, licht zijn beslissing toe: "Na het omvormen van de organisatie, van een klassiek dealergeoriënteerd bedrijf  met de focus op autoschadeherstel, naar een goed functionerend universeel schadeherstelbedrijf met brede klantenkring is het tijd een nieuwe uitdaging aan te gaan. Schadenet Wittebrug is een begrip geworden in de regionale markt van schadeherstel, voor mij een goed moment om afscheid te nemen".

Hagebeek ziet het afslanken van het MT als een noodzaak dat nieuwe mogelijkheden biedt.: "De laatste twee jaar staat het rendement van de dealers en zeker de schadeherstelbedrijven, onder druk. Door het vertrek van Van Beveren ontstaat de mogelijkheid  gebruik  te maken van de voordelen van de professionele organisatie."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding