Sylvia Palland neemt roer over bij Riwax

Sylvia Palland is de nieuwe bedrijfsleider bij Riwax Nederland BV. Haar voorganger Frank Rietberg heeft wegens persoonlijke omstandigheden besloten zijn functie als directeur bij Riwax neer te leggen.

Hij blijft echter wel verbonden aan het bedrijf. Hij gaat zich volledig richten op verkoop en marketing. "In de afgelopen twee maanden is er veel met het hoofdkantoor in Zwitserland gesproken over de continuïteit van Riwax Nederland en de opvolging", zo meldt hij. "Na meerdere gesprekken is besloten, dat Sylvia Palland de nieuwe bedrijfsleider wordt." Vorig jaar werden de Riwax-aandelen door de familie Palland terugverkocht aan het hoofdkantoor in Zwitserland. Sylvia Palland werkt al tien jaar bij Riwax en heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan binnen de organisatie. "Het ondernemen is haar van huis uit met de paplepel ingegoten", aldus Rietberg. Vanaf 1 februari ligt de operationele aansturing bij haar en geeft ze leiding aan de twaalf medewerkers binnen Riwax. "Eerst de rust weer laten terugkeren. Dat zie ik op korte termijn als mijn belangrijkste taak. Nieuwe doelstellingen worden in overleg met Zwitserland volgend jaar weer aangescherpt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sylvia Palland neemt roer over bij Riwax - Automobielmanagement.nl

Sylvia Palland neemt roer over bij Riwax

Sylvia Palland is de nieuwe bedrijfsleider bij Riwax Nederland BV. Haar voorganger Frank Rietberg heeft wegens persoonlijke omstandigheden besloten zijn functie als directeur bij Riwax neer te leggen.

Hij blijft echter wel verbonden aan het bedrijf. Hij gaat zich volledig richten op verkoop en marketing. "In de afgelopen twee maanden is er veel met het hoofdkantoor in Zwitserland gesproken over de continuïteit van Riwax Nederland en de opvolging", zo meldt hij. "Na meerdere gesprekken is besloten, dat Sylvia Palland de nieuwe bedrijfsleider wordt." Vorig jaar werden de Riwax-aandelen door de familie Palland terugverkocht aan het hoofdkantoor in Zwitserland. Sylvia Palland werkt al tien jaar bij Riwax en heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan binnen de organisatie. "Het ondernemen is haar van huis uit met de paplepel ingegoten", aldus Rietberg. Vanaf 1 februari ligt de operationele aansturing bij haar en geeft ze leiding aan de twaalf medewerkers binnen Riwax. "Eerst de rust weer laten terugkeren. Dat zie ik op korte termijn als mijn belangrijkste taak. Nieuwe doelstellingen worden in overleg met Zwitserland volgend jaar weer aangescherpt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding