Jaco Vink (36) was vanaf oktober 2007 verantwoordelijk voor de franchiseorganisatie AutoRent Europa Service. Een autoverhuurorganisatie voor de particuliere en zakelijke markt met een landelijk dekkend netwerk van 52 vestigingen in Nederland en een vloot van in totaal ruim vijfduizend voertuigen. Onder verantwoordelijkheid van Vink zijn in de afgelopen jaren de franchisenemers medeaandeelhouder van de franchiseorganisatie geworden, is de organisatie verzelfstandigd en is het exploitatiemodel aangepast. Daarmee is een stevige basis voor de toekomst gelegd.
Jaco Vink heeft zijn vertrek nu al aangekondigd, zodat in samenwerking met de Raad van Commissarissen tijdig een opvolger kan worden gevonden en een goede overdracht kan plaatsvinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding