Met ingang van 7 maart zijn bij Fiat Group Automobiles Netherlands (FGAN) voor de merken Fiat, Lancia, Abarth en Jeep "brand country managers" aangesteld. Alle brand country managers zijn verantwoordelijk voor sales en marketing van de merken. Rapporteren doen zij rechtstreeks aan algemeen directeur Giorgio Gorelli.

Voor Fiat personenauto’s is dat Jeroen Sluis, werkzaam bij FGAN sinds 2009 als sales manager. Sluis blijft ook zijn functie als sales manager voor de merken Fiat personenwagens, Alfa Romeo, Lancia en Abarth vervullen.

Bastiaan de Groot is aangesteld als brand country manager Lancia. De Groot werkt bij FGAN sinds 2009. Edsge Jan Westerhof, werkzaam bij FGAN sinds 2008 is de nieuwe brand country manager voor de merken Jeep en Abarth. Hij blijft als brand country manager verantwoordelijk voor de lopende projecten van Chrysler en Dodge.