Nieuwe brand country managers Fiat, Lancia, Abarth en Jeep

Fiat Group Automobiles Netherlands heeft zijn managementteam versterkt, met name vanwege de komst van het merk Jeep.

Met ingang van 7 maart zijn bij Fiat Group Automobiles Netherlands (FGAN) voor de merken Fiat, Lancia, Abarth en Jeep "brand country managers" aangesteld. Alle brand country managers zijn verantwoordelijk voor sales en marketing van de merken. Rapporteren doen zij rechtstreeks aan algemeen directeur Giorgio Gorelli.

Voor Fiat personenauto’s is dat Jeroen Sluis, werkzaam bij FGAN sinds 2009 als sales manager. Sluis blijft ook zijn functie als sales manager voor de merken Fiat personenwagens, Alfa Romeo, Lancia en Abarth vervullen.

Bastiaan de Groot is aangesteld als brand country manager Lancia. De Groot werkt bij FGAN sinds 2009. Edsge Jan Westerhof, werkzaam bij FGAN sinds 2008 is de nieuwe brand country manager voor de merken Jeep en Abarth. Hij blijft als brand country manager verantwoordelijk voor de lopende projecten van Chrysler en Dodge.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe brand country managers Fiat, Lancia, Abarth en Jeep - Automobielmanagement.nl

Nieuwe brand country managers Fiat, Lancia, Abarth en Jeep

Fiat Group Automobiles Netherlands heeft zijn managementteam versterkt, met name vanwege de komst van het merk Jeep.

Met ingang van 7 maart zijn bij Fiat Group Automobiles Netherlands (FGAN) voor de merken Fiat, Lancia, Abarth en Jeep "brand country managers" aangesteld. Alle brand country managers zijn verantwoordelijk voor sales en marketing van de merken. Rapporteren doen zij rechtstreeks aan algemeen directeur Giorgio Gorelli.

Voor Fiat personenauto’s is dat Jeroen Sluis, werkzaam bij FGAN sinds 2009 als sales manager. Sluis blijft ook zijn functie als sales manager voor de merken Fiat personenwagens, Alfa Romeo, Lancia en Abarth vervullen.

Bastiaan de Groot is aangesteld als brand country manager Lancia. De Groot werkt bij FGAN sinds 2009. Edsge Jan Westerhof, werkzaam bij FGAN sinds 2008 is de nieuwe brand country manager voor de merken Jeep en Abarth. Hij blijft als brand country manager verantwoordelijk voor de lopende projecten van Chrysler en Dodge.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding