Arjen de Jong zoekt talenten

Arjen W. de Jong, oud-directeur BMW Group is associé geworden bij NMC-Nijsse International. Het bedrijf is sinds 1983 als executive-searchbureau actief in de Nederlandse markt.

De Jong ziet zijn werkterrein vooralsnog binnen de automobielbranche liggen. "Logisch, daar ligt mijn ervaring, kennis en contacten. Maar een uitwisseling tussen sommige branches kan in sommige gevallen uitstekend werken."

De Jong heeft meerdere gesprekken met marktpartijen gehad, maar koos uiteindelijk voor NMC-Nijsse. "Ze zijn snel en er is een klik. We wisten na een paar gesprekken wat we aan elkaar hebben. En wat ik heel belangrijk vind: enthousiasme. Van beide kanten hebben we er alle vertrouwen in."

Arjen de Jong zoekt talenten - Automobielmanagement.nl

Arjen de Jong zoekt talenten

Arjen W. de Jong, oud-directeur BMW Group is associé geworden bij NMC-Nijsse International. Het bedrijf is sinds 1983 als executive-searchbureau actief in de Nederlandse markt.

De Jong ziet zijn werkterrein vooralsnog binnen de automobielbranche liggen. "Logisch, daar ligt mijn ervaring, kennis en contacten. Maar een uitwisseling tussen sommige branches kan in sommige gevallen uitstekend werken."

De Jong heeft meerdere gesprekken met marktpartijen gehad, maar koos uiteindelijk voor NMC-Nijsse. "Ze zijn snel en er is een klik. We wisten na een paar gesprekken wat we aan elkaar hebben. En wat ik heel belangrijk vind: enthousiasme. Van beide kanten hebben we er alle vertrouwen in."