Chopelin nieuwe directeur Peugeot Nederland

Olivier Mornet, algemeen directeur van Peugeot Nederland zal per 1 april aanstaande zijn loopbaan voortzetten in Milaan, waar hij is benoemd tot algemeen directeur van Peugeot Italië. Mornet zal per die datum worden opgevolgd doorAlbéric Chopelin.

Albéric Chopelin (34) is sinds 1996 werkzaam in de automotive sector, waar hij op dealerniveau ervaring opdeed bij verschillende merken. Vervolgens werkte hij enkele jaren als manager in Frankrijk bij Ford Motor Company en BMW. Sinds september 2009 is Chopelin in dienst van Automobiles Peugeot in de functie van Algemeen Directeur Peugeot Slovenië.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chopelin nieuwe directeur Peugeot Nederland - Automobielmanagement.nl

Chopelin nieuwe directeur Peugeot Nederland

Olivier Mornet, algemeen directeur van Peugeot Nederland zal per 1 april aanstaande zijn loopbaan voortzetten in Milaan, waar hij is benoemd tot algemeen directeur van Peugeot Italië. Mornet zal per die datum worden opgevolgd doorAlbéric Chopelin.

Albéric Chopelin (34) is sinds 1996 werkzaam in de automotive sector, waar hij op dealerniveau ervaring opdeed bij verschillende merken. Vervolgens werkte hij enkele jaren als manager in Frankrijk bij Ford Motor Company en BMW. Sinds september 2009 is Chopelin in dienst van Automobiles Peugeot in de functie van Algemeen Directeur Peugeot Slovenië.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding