Het doel van de website is ‘iedereen te laten kennismaken met de Martin Schilder Groep als aantrekkelijke werkgever’, aldus hr-manager Jacko Weel. "Met behulp van de site willen wij duidelijk maken naar wie wij op zoek zijn, welke vacatures wij willen invullen en welke mogelijkheden wij bieden voor medewerkers. Wij laten in de site zien dat wij gericht zijn op de ontwikkeling van onze medewerkers en dat wij een transparante cultuur belangrijk vinden."

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de medewerkers is de Martin Schilder Academy. Dit is een MBO opleiding motorvoertuigentechniek op niveau 2 en 3. Het bijzondere van deze opleiding is dat de lessen ’s avonds worden gegeven binnen het bedrijf, dus niet op school. Uiteraard wel in samenwerking met een school, namelijk het ROC Regio Zaanstad-Waterland. De docenten komen van het ROC, Martin Schilder levert de praktijkruimte, de onderdelen, meet- en regelapparatuur en de gereedschappen waarmee wordt gewerkt. Martin Schilder zegt de eerste dealer in Nederland te zijn die deze opleiding zelf aanbiedt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding