Leenders (31) is afkomstig van Peugeot Nederland, waar hij werkzaam was als crm-manager. Daarvoor werkte de technisch bedrijfskundig ingenieur voor het automotive adviesbureau MSR Consulting Group en bij een Ford- en Mitsubishi-dealer in het buitenland. Leenders is bij UnameIT eindverantwoordelijk voor verkoop, marketing, CRM en business consultancy.

UnameIT is leverancier van software voor autobedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1996 en boedt onder meer aan het crm-systeem SAM en de offertesystemen GSF (voor alle automerken) en RTx/NTx (Renault/Nissan). Deze systemen zorgen voor ondersteuning van het verkoopproces, klantrelatiebeheer, verkoopadministratieve processen en managementinformatie. Inmiddels werkt ruim een op de vijf autodealers in Nederland met software van UnameIT, zo weet het bedrijf te melden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding