Fresen heeft de opleiding communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht afgerond en is afgestudeerd op het gebied van marketingcommunicatie. Daarna is ze aan de slag gegaan bij Creative Result Communication (CRC), een fullservice reclamebureau met klanten als Audi, Volkswagen en Skoda. Judy was daar accountmanager voor Volkswagen Pon Financial Services en ARAG Rechtsbijstand. Zij is dus bekend met de automotive wereld.

Móbile PR (opgericht door wijlen Gert Enklaar) is sinds 1996 actief als pr- en communicatiebureau voor de mobiliteitsbranche. Móbile werkt onder meer voor RAI Vereniging, ARN, IVA Driebergen, Jaguar Nederland, BMW Group Nederland, Peugeot Nederland, Lexus, Toyota, VWE en Nationale Auto Pas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding