Clemens van Hulten is bekend in de tankstationwereld: als eigenaar van twee tankstations (waaronder het bekende ‘De Lucht’ aan de A2 bij Zaltbommel) kent hij met 34 jaar tankstation-ervaring de branche als zijn broekzak. Daarnaast heeft Van Hulten inmiddels zes jaar bestuurservaring binnen Bovag Tankstations als penningmeester en vice-voorzitter. Van Hulten: ‘Ik zie het als een mooie uitdaging om de komende tijd het bestuur van Bovag Tankstations te mogen voorzitten. We staan immers aan de vooravond van enkele grote veranderingen binnen de afdeling: de advies- en dienstverlening aan onze leden krijgt een forse boost en we willen de betrokkenheid en toegankelijkheid van de leden en Bovag met elkaar vergroten. Daar hoort een contributieaanpassing bij, die we overigens prima kunnen verdedigen door met een nieuw verdienmodel te komen. Het moet in één oogopslag inzichtelijk zijn voor leden van Bovag Tankstations wat hun lidmaatschap opbrengt.’ Een voorbeeld van die meerwaarde is de nieuwste uitgave van Tankstations in Cijfers, die Bovag vandaag in samenwerking met Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) presenteert.

Bovag Tankstations heeft 850 leden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding