Nick Reilly verkiest pensioen boven General Motors

GM heeft aangekondigd dat de Brit Nick Reilly, president van GM Europe, ervoor heeft gekozen volgend jaar maart met pensioen te gaan. Hij wordt opgevolgd door Karl Stracke, die hem ook al opvolgde als baas van Opel/Vauxhall.

Reilly (61) heeft 37 jaar bij General Motors gewerkt, waaronder op leidinggevende functies in Azië, Europa en Latijns-Amerika. Karl Stracke zal Reilly opvolgen vanaf 1 januari 2012 en blijft ook ceo van Opel/Vauxhall.  Stracke (55) keerde terug naar zijn geboorteland Duitsland in maart 2011 om baas te worden van Opel/Vauxhall.  Hij was daarvoor vice president van GM Global Vehicle Engineering  in Detroit. De resultaten van Opel/Vauxhall en van GM Europe zijn essentieel voor het succes van GM, zegt het bedrijf zelf.

General Motors en zijn partners produceren auto’s in dertig landen. De merken zijn Chevrolet en Cadillac, Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Jiefang, Opel, Vauxhall and Wuling.

 

Nick Reilly verkiest pensioen boven General Motors - Automobielmanagement.nl

Nick Reilly verkiest pensioen boven General Motors

GM heeft aangekondigd dat de Brit Nick Reilly, president van GM Europe, ervoor heeft gekozen volgend jaar maart met pensioen te gaan. Hij wordt opgevolgd door Karl Stracke, die hem ook al opvolgde als baas van Opel/Vauxhall.

Reilly (61) heeft 37 jaar bij General Motors gewerkt, waaronder op leidinggevende functies in Azië, Europa en Latijns-Amerika. Karl Stracke zal Reilly opvolgen vanaf 1 januari 2012 en blijft ook ceo van Opel/Vauxhall.  Stracke (55) keerde terug naar zijn geboorteland Duitsland in maart 2011 om baas te worden van Opel/Vauxhall.  Hij was daarvoor vice president van GM Global Vehicle Engineering  in Detroit. De resultaten van Opel/Vauxhall en van GM Europe zijn essentieel voor het succes van GM, zegt het bedrijf zelf.

General Motors en zijn partners produceren auto’s in dertig landen. De merken zijn Chevrolet en Cadillac, Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Jiefang, Opel, Vauxhall and Wuling.