Marco van Beek vicevoorzitter BOA

Marco van Beek is gekozen tot vicevoorzitter van het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven (BOA). Van Beek volgt Peter de Rooy op, die als BOA-afgevaardigde bestuurslid blijft in het Hoofdbestuur van Bovag.

Marco Van Beek (42), directeur van Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold, heeft al ruime bestuurlijke ervaring binnen Bovag. Hij is al bestuurslid van BOA sinds augustus 2010. Daarnaast is hij voorzitter van de Salescommissie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Hoi Marco, gefeliciteerd! Echt een (neven)functie die bij je past. Je bent een ras ondernemer en uit het juiste hout gesneden.

Geplaatst door: Rob Weesie op
Marco van Beek vicevoorzitter BOA - Automobielmanagement.nl

Marco van Beek vicevoorzitter BOA

Marco van Beek is gekozen tot vicevoorzitter van het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven (BOA). Van Beek volgt Peter de Rooy op, die als BOA-afgevaardigde bestuurslid blijft in het Hoofdbestuur van Bovag.

Marco Van Beek (42), directeur van Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold, heeft al ruime bestuurlijke ervaring binnen Bovag. Hij is al bestuurslid van BOA sinds augustus 2010. Daarnaast is hij voorzitter van de Salescommissie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Hoi Marco, gefeliciteerd! Echt een (neven)functie die bij je past. Je bent een ras ondernemer en uit het juiste hout gesneden.

Geplaatst door: Rob Weesie op