Duitser Hansen nieuwe ceo Mercedes-Benz Nederland

Hans-Bahne Hansen is met ingang van 1 februari 2012 benoemd tot president en ceo van Mercedes-Benz Nederland.

Hansen (51) is momenteel werkzaam als directeur aftersales binnen de Duitse Mercedes-Benz-organisatie. Hij volgt Winfried Blum op, die al eerder plotseling Mercedes-Benz Nederland zal verlaten. "Ik ben tot nu toe in diverse functies verantwoordelijk geweest in retail en wholesale binnen het concern en kijk ik ernaar uit de eindverantwoordelijkheid voor Mercedes-Benz Nederland op mij te nemen", schrijft hij in het bericht.

Winfried Blum werd eind september ‘onmiddellijk vrijgesteld van werkzaamheden’, zo zei het bedrijf toen. Het had niets te maken met ziekte of iets dergelijks, zo verklaarde woordvoerder Huub Dubbelman. Voor het overige drukte het bedrijf zich nogal cryptisch uit maar Blum zou zich ‘op een zaak moeten voorbereiden’  maar nadere informatie wilde men niet geven. Blum zelf sprak van een privéaangelegenheid en hij wilde er verder niets over kwijt. Zijn taken werden sindsdien waargenomen door Hans ter Haar, de financiële directeur. 

Winfried Blum trad in augustus 2006 bij Mercedes-Benz Nederland aan als directeur, destijds als opvolger van Bram Schot.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Duitser Hansen nieuwe ceo Mercedes-Benz Nederland - Automobielmanagement.nl

Duitser Hansen nieuwe ceo Mercedes-Benz Nederland

Hans-Bahne Hansen is met ingang van 1 februari 2012 benoemd tot president en ceo van Mercedes-Benz Nederland.

Hansen (51) is momenteel werkzaam als directeur aftersales binnen de Duitse Mercedes-Benz-organisatie. Hij volgt Winfried Blum op, die al eerder plotseling Mercedes-Benz Nederland zal verlaten. "Ik ben tot nu toe in diverse functies verantwoordelijk geweest in retail en wholesale binnen het concern en kijk ik ernaar uit de eindverantwoordelijkheid voor Mercedes-Benz Nederland op mij te nemen", schrijft hij in het bericht.

Winfried Blum werd eind september ‘onmiddellijk vrijgesteld van werkzaamheden’, zo zei het bedrijf toen. Het had niets te maken met ziekte of iets dergelijks, zo verklaarde woordvoerder Huub Dubbelman. Voor het overige drukte het bedrijf zich nogal cryptisch uit maar Blum zou zich ‘op een zaak moeten voorbereiden’  maar nadere informatie wilde men niet geven. Blum zelf sprak van een privéaangelegenheid en hij wilde er verder niets over kwijt. Zijn taken werden sindsdien waargenomen door Hans ter Haar, de financiële directeur. 

Winfried Blum trad in augustus 2006 bij Mercedes-Benz Nederland aan als directeur, destijds als opvolger van Bram Schot.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding