Melanie van Houten doet Newspress bij PressRelease

Met ingang van 2012 zal Melanie van Houten zich bij pr- & persbureau PressRelease gaan bezighouden met Newspress, een nieuwe persactiviteit van PressRelease.

 

Newspress is een ‘geavanceerd nieuw systeem’ voor het distribueren van persinformatie voor de mobiliteitsbranche. Voor deze nieuwe service heeft PressRelease onder de naam NewsPress Benelux een separate bedrijfstak opgericht. Na haar opleiding aan het Davinci College in Dordrecht en de daaropvolgende stages  treedt Van Houten in dienst bij PressRelase.

"We zijn al geruime tijd bezig met de voorbereiding voor de start van Newspress in Nederland, waarmee we aanhaken op het succesvolle concept uit het Verenigd Koninkrijk",  aldus Arvid Mentink van PressRelease in Dordrecht. "Met deze nieuwe informatievoorziening willen wij nieuws uit de mobiliteitsbranche bereikbaar maken voor een breed mediapubliek in uiteenlopende nieuwsdisciplines, in de vorm van one-stop-shopping: één centrale portal waar al het nieuws uit de mobiliteitsbranche is gebundeld. Eén of twee maal per dag ontvangen mediavertegenwoordigers die gebruikmaken van Newspress bovendien een beknopt overzicht van alle die dag gepubliceerde persberichten uit de mobiliteitsbranche. Persberichten van fabrikanten, importeurs, leasemaatschappijen, dealerbedrijven en dienstverlenende bedrijven, maar ook van brancheorganisaties."

Newspress wordt begin januari geïmplementeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Melanie van Houten doet Newspress bij PressRelease - Automobielmanagement.nl

Melanie van Houten doet Newspress bij PressRelease

Met ingang van 2012 zal Melanie van Houten zich bij pr- & persbureau PressRelease gaan bezighouden met Newspress, een nieuwe persactiviteit van PressRelease.

 

Newspress is een ‘geavanceerd nieuw systeem’ voor het distribueren van persinformatie voor de mobiliteitsbranche. Voor deze nieuwe service heeft PressRelease onder de naam NewsPress Benelux een separate bedrijfstak opgericht. Na haar opleiding aan het Davinci College in Dordrecht en de daaropvolgende stages  treedt Van Houten in dienst bij PressRelase.

"We zijn al geruime tijd bezig met de voorbereiding voor de start van Newspress in Nederland, waarmee we aanhaken op het succesvolle concept uit het Verenigd Koninkrijk",  aldus Arvid Mentink van PressRelease in Dordrecht. "Met deze nieuwe informatievoorziening willen wij nieuws uit de mobiliteitsbranche bereikbaar maken voor een breed mediapubliek in uiteenlopende nieuwsdisciplines, in de vorm van one-stop-shopping: één centrale portal waar al het nieuws uit de mobiliteitsbranche is gebundeld. Eén of twee maal per dag ontvangen mediavertegenwoordigers die gebruikmaken van Newspress bovendien een beknopt overzicht van alle die dag gepubliceerde persberichten uit de mobiliteitsbranche. Persberichten van fabrikanten, importeurs, leasemaatschappijen, dealerbedrijven en dienstverlenende bedrijven, maar ook van brancheorganisaties."

Newspress wordt begin januari geïmplementeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding