Christian Peugeot nieuwe directeur public affairs PSA

Met ingang van 1 januari wordt Christian Peugeot (58) de opvolger van Pierre Todorov als directeur public affairs van PSA Peugeot Citroën. Christian Peugeot blijft daarnaast verantwoordelijk voor buitenlandse betrekkingen.

Christian Peugeot werkt sinds 1978 voor PSA. Binnen het concern was hij voor het merk Peugeot onder meer directeur van Peugeot Deutschland GmbH in Saarbrücken, hij was directeur van de centrale marketingdivisie en directeur van communicatie en strategie. Op het moment is Christian Peugeot directeur van de centrale marketingafdeling in de merkendirectie van PSA Peugeot Citroën.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Christian Peugeot nieuwe directeur public affairs PSA - Automobielmanagement.nl

Christian Peugeot nieuwe directeur public affairs PSA

Met ingang van 1 januari wordt Christian Peugeot (58) de opvolger van Pierre Todorov als directeur public affairs van PSA Peugeot Citroën. Christian Peugeot blijft daarnaast verantwoordelijk voor buitenlandse betrekkingen.

Christian Peugeot werkt sinds 1978 voor PSA. Binnen het concern was hij voor het merk Peugeot onder meer directeur van Peugeot Deutschland GmbH in Saarbrücken, hij was directeur van de centrale marketingdivisie en directeur van communicatie en strategie. Op het moment is Christian Peugeot directeur van de centrale marketingafdeling in de merkendirectie van PSA Peugeot Citroën.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding