LaSorda naar Fisker

Tom LaSorda, voormalige president en CEO van de Chrysler Group geeft zijn pensioen er aan en begint bij Fisker.

Fisker is blijkbaar op zoek naar ervaring. De oude Amerikaanse knalpijpen worden weer van stal gehaald. LaSorda wordt vice voorzitter of the Fisker Board en voorzitter van de Board’s Strategy Council van Fisker Automotive. Daarnaast fungeert LaSorda als executive advisor in welke functie hij rechtstreeks rapporteert aan Henrik Fisker, naamgever van het merk. Een bord vol voor een man die twee jaar geleden met pensioen ging. LaSorda werkte tot 2009 als CEO, president én vice voorzitter voor de Chrysler Group, voordat hij met pensioen ging. Hij werkte ook nog eens 23 jaar voor General Motors.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LaSorda naar Fisker - Automobielmanagement.nl

LaSorda naar Fisker

Tom LaSorda, voormalige president en CEO van de Chrysler Group geeft zijn pensioen er aan en begint bij Fisker.

Fisker is blijkbaar op zoek naar ervaring. De oude Amerikaanse knalpijpen worden weer van stal gehaald. LaSorda wordt vice voorzitter of the Fisker Board en voorzitter van de Board’s Strategy Council van Fisker Automotive. Daarnaast fungeert LaSorda als executive advisor in welke functie hij rechtstreeks rapporteert aan Henrik Fisker, naamgever van het merk. Een bord vol voor een man die twee jaar geleden met pensioen ging. LaSorda werkte tot 2009 als CEO, president én vice voorzitter voor de Chrysler Group, voordat hij met pensioen ging. Hij werkte ook nog eens 23 jaar voor General Motors.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding