Jaco Bijlsma nieuwe hoofdredacteur Autovisie

Autovisie krijgt vanaf 1 januari 2012 een nieuwe hoofdredacteur. Jaco Bijlsma neemt het stokje over van Babette Wieringa en zal het platform Autovisie verder uitbouwen.

In 2011 werden grote stappen gemaakt waarbij synergie tussen de Autovisie onderdelen werd geoptimaliseerd. Door samenvoeging van de Telegraaf autopagina’s, de site, online tv, iPad en het magazine en sinds kort de uitbreiding naar Sp!ts kent Autovisie inmiddels een bereik van ruim vier miljoen Nederlanders.

Jaco Bijlsma, al elf jaar aan Autovisie verbonden en in het laatste jaar als coördinator magazine en testredactie: "Ik vind het een enorme uitdaging Autovisie door te ontwikkelen in dit snel wisselende en uitdagende medialandschap. Dat Telegraaf Media Nederland zwaar inzet op de automotive branche, maakt dat ons aanbod van producten steeds veelzijdiger en dynamischer wordt. "

Babette Wieringa, die haar tijdelijke werkzaamheden voor Autovisie combineerde met het hoofdredacteurschap van de succesvolle Telegraaf Media Nederland titel VROUW, heeft haar taak volbracht de basis van het merk Autovisie neer te zetten. De redacties van krant, magazine en site zijn inmiddels volledig geïntegreerd, Autovisie tv is geprofessionaliseerd, en in het afgelopen jaar is er een iPad app en een Autovisie lifestyle pagina in Sp!ts gelanceerd. Babette blijft als hoofdredacteur aan VROUW verbonden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Jaco, Gefeliciteerd met je benoeming tot hoofdredacteur. Mooie kroon op je werk tot nu toe. Hartelijke groet van een ‘oud’ docent.

Geplaatst door: Rob Weesie op
Jaco Bijlsma nieuwe hoofdredacteur Autovisie - Automobielmanagement.nl

Jaco Bijlsma nieuwe hoofdredacteur Autovisie

Autovisie krijgt vanaf 1 januari 2012 een nieuwe hoofdredacteur. Jaco Bijlsma neemt het stokje over van Babette Wieringa en zal het platform Autovisie verder uitbouwen.

In 2011 werden grote stappen gemaakt waarbij synergie tussen de Autovisie onderdelen werd geoptimaliseerd. Door samenvoeging van de Telegraaf autopagina’s, de site, online tv, iPad en het magazine en sinds kort de uitbreiding naar Sp!ts kent Autovisie inmiddels een bereik van ruim vier miljoen Nederlanders.

Jaco Bijlsma, al elf jaar aan Autovisie verbonden en in het laatste jaar als coördinator magazine en testredactie: "Ik vind het een enorme uitdaging Autovisie door te ontwikkelen in dit snel wisselende en uitdagende medialandschap. Dat Telegraaf Media Nederland zwaar inzet op de automotive branche, maakt dat ons aanbod van producten steeds veelzijdiger en dynamischer wordt. "

Babette Wieringa, die haar tijdelijke werkzaamheden voor Autovisie combineerde met het hoofdredacteurschap van de succesvolle Telegraaf Media Nederland titel VROUW, heeft haar taak volbracht de basis van het merk Autovisie neer te zetten. De redacties van krant, magazine en site zijn inmiddels volledig geïntegreerd, Autovisie tv is geprofessionaliseerd, en in het afgelopen jaar is er een iPad app en een Autovisie lifestyle pagina in Sp!ts gelanceerd. Babette blijft als hoofdredacteur aan VROUW verbonden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Jaco, Gefeliciteerd met je benoeming tot hoofdredacteur. Mooie kroon op je werk tot nu toe. Hartelijke groet van een ‘oud’ docent.

Geplaatst door: Rob Weesie op