Topman Schippers van DAF is voorzitter Acea

Harrie Schippers, president van DAF Trucks, bekleedt dit jaar de functie van voorzitter van de Acea Commercial Vehicle Board. Schippers is de opvolger van Alfredo Altavilla, ceo van Iveco. Autokoepel Acea kiest jaarlijks een nieuwe voorzitter.

Harrie Schippers is sinds 2010 president van DAF Trucks en is ook vice president van moederbedrijf Paccar. Sinds hij in 1986 in dienst trad van DAF Trucks bekleedde hij financiële functies in de werkgebieden pperations, marketing & sales, business economics en als controller. In 2003 werd hij benoemd tot director of finance en lid van de raad van bestuur. Ter gelegenheid van zijn benoeming zei Schippers dat "het jaar 2012 een uitdaging zal zijn in het licht van de onzekere economische ontwikkelingen in grote afzetmarkten over de hele wereld, en in het bijzonder in Europa. Het is uitermate belangrijk dat het vertrouwen in de Eurozone wordt hersteld." Ook benadrukte Schippers dat de Europese bedrijfswagenindustrie ernaar blijft streven de leidende positie op het gebied van veiligheids- en milieutechnologie te handhaven. De leden van de Acea commercial vehicle board zijn Daimler Trucks, DAF Trucks, Iveco SpA, MAN Truck & Bus, Scania, Volkswagen Commercial Vehicles en de Volvo Group. Deze fabrikanten produceren in meer dan tien EU-landen. De bedrijfsautoindustrie biedt volgens Acea in Europa direct en indirect werkgelegenheid aan zo’n anderhalf miljoen mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Heel veel succes bij het uitvoeren van deze belangrijke taak.

Geplaatst door: Ad van Geel op

Veel succes en scheer je snor af, die is niet meer van deze tijd!

Geplaatst door: Frits de Haas op
Topman Schippers van DAF is voorzitter Acea - Automobielmanagement.nl

Topman Schippers van DAF is voorzitter Acea

Harrie Schippers, president van DAF Trucks, bekleedt dit jaar de functie van voorzitter van de Acea Commercial Vehicle Board. Schippers is de opvolger van Alfredo Altavilla, ceo van Iveco. Autokoepel Acea kiest jaarlijks een nieuwe voorzitter.

Harrie Schippers is sinds 2010 president van DAF Trucks en is ook vice president van moederbedrijf Paccar. Sinds hij in 1986 in dienst trad van DAF Trucks bekleedde hij financiële functies in de werkgebieden pperations, marketing & sales, business economics en als controller. In 2003 werd hij benoemd tot director of finance en lid van de raad van bestuur. Ter gelegenheid van zijn benoeming zei Schippers dat "het jaar 2012 een uitdaging zal zijn in het licht van de onzekere economische ontwikkelingen in grote afzetmarkten over de hele wereld, en in het bijzonder in Europa. Het is uitermate belangrijk dat het vertrouwen in de Eurozone wordt hersteld." Ook benadrukte Schippers dat de Europese bedrijfswagenindustrie ernaar blijft streven de leidende positie op het gebied van veiligheids- en milieutechnologie te handhaven. De leden van de Acea commercial vehicle board zijn Daimler Trucks, DAF Trucks, Iveco SpA, MAN Truck & Bus, Scania, Volkswagen Commercial Vehicles en de Volvo Group. Deze fabrikanten produceren in meer dan tien EU-landen. De bedrijfsautoindustrie biedt volgens Acea in Europa direct en indirect werkgelegenheid aan zo’n anderhalf miljoen mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Heel veel succes bij het uitvoeren van deze belangrijke taak.

Geplaatst door: Ad van Geel op

Veel succes en scheer je snor af, die is niet meer van deze tijd!

Geplaatst door: Frits de Haas op