Van Egmond directeur van LeasePlan Partnerships

Bruce van Egmond is benoemd tot directeur van het nieuwe segment ‘Partnerships’ van LeasePlan Nederland.

Binnen deze divisie is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe verkooppartners en de uitbreiding van de samenwerking met bestaande wederverkopers. Van Egmond (40) heeft ruim zestien jaar ervaring in de autoleasebranche. Als onderdeel van het bestaande mkb-segment biedt LeasePlan onder de naam LeasePlan Direct Partner sinds april 2011 leasecontracten aan via tussenpersonen. Vanwege het succes van LeasePlan Direct Partner gedurende deze eerste negen maanden, heeft LeasePlan besloten om deze divisie per 1 januari zelfstandig te laten opereren. Bruce van Egmond was vanaf de start in 2011 al verantwoordelijk voor de marktintroductie van deze nieuwe oplossing.

Met het aantrekken van verkooppartners vergroot LeasePlan haar bereik binnen het MKB. Naast het online afsluiten van leasecontracten tegen scherpe tarieven, kunnen ondernemers nu ook via tussenpersonen, zoals autodealers, assuradeurs en administratiekantoren, een leaseauto bestellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Egmond directeur van LeasePlan Partnerships - Automobielmanagement.nl

Van Egmond directeur van LeasePlan Partnerships

Bruce van Egmond is benoemd tot directeur van het nieuwe segment ‘Partnerships’ van LeasePlan Nederland.

Binnen deze divisie is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe verkooppartners en de uitbreiding van de samenwerking met bestaande wederverkopers. Van Egmond (40) heeft ruim zestien jaar ervaring in de autoleasebranche. Als onderdeel van het bestaande mkb-segment biedt LeasePlan onder de naam LeasePlan Direct Partner sinds april 2011 leasecontracten aan via tussenpersonen. Vanwege het succes van LeasePlan Direct Partner gedurende deze eerste negen maanden, heeft LeasePlan besloten om deze divisie per 1 januari zelfstandig te laten opereren. Bruce van Egmond was vanaf de start in 2011 al verantwoordelijk voor de marktintroductie van deze nieuwe oplossing.

Met het aantrekken van verkooppartners vergroot LeasePlan haar bereik binnen het MKB. Naast het online afsluiten van leasecontracten tegen scherpe tarieven, kunnen ondernemers nu ook via tussenpersonen, zoals autodealers, assuradeurs en administratiekantoren, een leaseauto bestellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding