Nieuwe start Trainers in Bedrijf

Trainers in Bedrijf is een nieuwe trainingsbureau voor de automotive branche. Nico Ebbinkhuijsen en Hans Vliem maken hiermee een nieuwe start. Beide mannen brengen een hoeveelheid ervaring mee op het gebied van trainingen binnen de autobranche.

Trainers in Bedrijf richt zich dan ook geheel op de automotive branche, met de volledige focus op het merkkanaal. De nadruk ligt daarbij op trainingen voor merkorganisaties en dealergroepen op het gebied van management, after sales en commercialiteit van after sales.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe start Trainers in Bedrijf - Automobielmanagement.nl

Nieuwe start Trainers in Bedrijf

Trainers in Bedrijf is een nieuwe trainingsbureau voor de automotive branche. Nico Ebbinkhuijsen en Hans Vliem maken hiermee een nieuwe start. Beide mannen brengen een hoeveelheid ervaring mee op het gebied van trainingen binnen de autobranche.

Trainers in Bedrijf richt zich dan ook geheel op de automotive branche, met de volledige focus op het merkkanaal. De nadruk ligt daarbij op trainingen voor merkorganisaties en dealergroepen op het gebied van management, after sales en commercialiteit van after sales.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding