Hertsenberg van Infiniti naar AutoBinck Holding

De uittocht is al begonnen want Niek Hertsenberg, manager van Infiniti Nederland, is aangesteld als directeur business development bij moederbedrijf AutoBinck Holding. Tot oktober vorig jaar werd die functie bekleed door Pieter Gabriëls, maar die trad uit dienst om voor zichzelf te beginnen.

Hertsenberg, al een oudgediende bij AutoBinck, moest sowieso een nieuwe functie hebben omdat Infiniti Nederland (dochterbedrijf van AutoBinck) vorige week is overgenomen door de Van Kerkhof & Visser Groep (Renault, Dacia, Nissan).  Het is de bedoeling dat Hertsenberg  in zijn nieuwe functie de activiteiten van AutoBinck binnen en buiten Nederland gaat uitbouwen. Zijn voorganger Pieter Gabriëls vertrok bij AutoBinck en startte per 1 oktober 2011 zijn onderneming Asia Connections Europe-Force BV

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Niek,
Veel succes toegewenst met je nieuwe functie. Leuk dat je terug bent bij Autobinck.

Geplaatst door: Pieter Taal op
Hertsenberg van Infiniti naar AutoBinck Holding - Automobielmanagement.nl

Hertsenberg van Infiniti naar AutoBinck Holding

De uittocht is al begonnen want Niek Hertsenberg, manager van Infiniti Nederland, is aangesteld als directeur business development bij moederbedrijf AutoBinck Holding. Tot oktober vorig jaar werd die functie bekleed door Pieter Gabriëls, maar die trad uit dienst om voor zichzelf te beginnen.

Hertsenberg, al een oudgediende bij AutoBinck, moest sowieso een nieuwe functie hebben omdat Infiniti Nederland (dochterbedrijf van AutoBinck) vorige week is overgenomen door de Van Kerkhof & Visser Groep (Renault, Dacia, Nissan).  Het is de bedoeling dat Hertsenberg  in zijn nieuwe functie de activiteiten van AutoBinck binnen en buiten Nederland gaat uitbouwen. Zijn voorganger Pieter Gabriëls vertrok bij AutoBinck en startte per 1 oktober 2011 zijn onderneming Asia Connections Europe-Force BV

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Niek,
Veel succes toegewenst met je nieuwe functie. Leuk dat je terug bent bij Autobinck.

Geplaatst door: Pieter Taal op