Adriaan Roggeveen wordt commissaris bij Stern Groep

Op 12 maart 2012 houdt Stern Groep een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op het hoofdkantoor in Amsterdam. Het gaat om de benoeming van Adriaan Roggeveen als nieuw lid van de raad van commissarissen van de grootste dealergroep van Nederland.

Het is opmerkelijk dat de grootste Nederlandse dealerholding van Nederland de grootste Nederlandse ondernemer uit de aftermarket aan zich bindt, vanwege zijn brede ervaring en grote kennis van de onderdelen- en distributiemarkt. "Ik neem aan dat Van der Kwast (directeur Stern, red)  zich wil omringen met kennis uit de aftermarket, zeker nu hij zich met zijn keten SternPoint gaat richten op de universele kant van de autowereld.  Ik vind het daarbij dapper dat Van der Kwast kiest voor een autonoom denker als Roggeveen. Want dat is geen meeloper", aldus Clem Dickmann van consultantsbureau Aumacon. Directeur Van der Kwast was niet voor commentaar bereikbaar.

Roggeveen is de opvolger van Dick Eykel die mei vorig jaar stopte bij de rvc van Stern. De benoeming van Roggeveen is voor minimaal drie jaar. Luc van Bussel, directeur van Alwaysbemobilecompany, reageert in een bericht op Twitter: ‘Lijkt op Kok die naar Shell gaat’.  

Meer over Stern en Van der Kwast in Automobiel Management nr. 2 van 3 februari.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Adriaan Roggeveen wordt commissaris bij Stern Groep - Automobielmanagement.nl

Adriaan Roggeveen wordt commissaris bij Stern Groep

Op 12 maart 2012 houdt Stern Groep een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op het hoofdkantoor in Amsterdam. Het gaat om de benoeming van Adriaan Roggeveen als nieuw lid van de raad van commissarissen van de grootste dealergroep van Nederland.

Het is opmerkelijk dat de grootste Nederlandse dealerholding van Nederland de grootste Nederlandse ondernemer uit de aftermarket aan zich bindt, vanwege zijn brede ervaring en grote kennis van de onderdelen- en distributiemarkt. "Ik neem aan dat Van der Kwast (directeur Stern, red)  zich wil omringen met kennis uit de aftermarket, zeker nu hij zich met zijn keten SternPoint gaat richten op de universele kant van de autowereld.  Ik vind het daarbij dapper dat Van der Kwast kiest voor een autonoom denker als Roggeveen. Want dat is geen meeloper", aldus Clem Dickmann van consultantsbureau Aumacon. Directeur Van der Kwast was niet voor commentaar bereikbaar.

Roggeveen is de opvolger van Dick Eykel die mei vorig jaar stopte bij de rvc van Stern. De benoeming van Roggeveen is voor minimaal drie jaar. Luc van Bussel, directeur van Alwaysbemobilecompany, reageert in een bericht op Twitter: ‘Lijkt op Kok die naar Shell gaat’.  

Meer over Stern en Van der Kwast in Automobiel Management nr. 2 van 3 februari.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding