Northwood Dealer Award voor Bovag-man Eric Tak

De voorzitter van de Bovag afdeling autodealer, Eric Tak, heeft afgelopen zondag tijdens een ontbijtbijeenkomst van de Northwood University de Dealer Education Award ontvangen.

Tak ontving deze award, samen met zes andere dealers uit de Verenigde Staten en Duitsland, voor zijn inspanningen ter bevordering van het onderwijs aan studenten en dealers op meerdere niveaus. De ceremonie vond plaats in Las Vegas, waar op dit moment de NADA Convention & Expo plaatsvindt. Er waren daarom meerdere vertegenwoordigers uit de Nederlandse autowereld aanwezig om Tak – die overigens ook zelf enige tijd aan de Northwood gestudeerd heeft – als eersten te feliciteren.

Eric Tak is hiermee de vijfde Nederlander die deze eer te beurt valt. Onder meer Leo Knijn en Johan Grünfeld gingen hem voor. Northwood University onderhoudt onder meer goede banden met de IVA Driebergen. IVA levert jaarlijks enkele tientallen scholieren aan die op een van de drie vestigingen van Northwood veelal voor hun bachelors gaan studeren.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Northwood Dealer Award voor Bovag-man Eric Tak - Automobielmanagement.nl

Northwood Dealer Award voor Bovag-man Eric Tak

De voorzitter van de Bovag afdeling autodealer, Eric Tak, heeft afgelopen zondag tijdens een ontbijtbijeenkomst van de Northwood University de Dealer Education Award ontvangen.

Tak ontving deze award, samen met zes andere dealers uit de Verenigde Staten en Duitsland, voor zijn inspanningen ter bevordering van het onderwijs aan studenten en dealers op meerdere niveaus. De ceremonie vond plaats in Las Vegas, waar op dit moment de NADA Convention & Expo plaatsvindt. Er waren daarom meerdere vertegenwoordigers uit de Nederlandse autowereld aanwezig om Tak – die overigens ook zelf enige tijd aan de Northwood gestudeerd heeft – als eersten te feliciteren.

Eric Tak is hiermee de vijfde Nederlander die deze eer te beurt valt. Onder meer Leo Knijn en Johan Grünfeld gingen hem voor. Northwood University onderhoudt onder meer goede banden met de IVA Driebergen. IVA levert jaarlijks enkele tientallen scholieren aan die op een van de drie vestigingen van Northwood veelal voor hun bachelors gaan studeren.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding