Hilton heeft twintig jaar ervaring met automotive design opgedaan door te werken met een reeks van wereldwijd opererende ondernemingen.  Hij zou prijswinnende ontwerpen hebben gemaakt voor Europese en Japanse merken waardoor zijn reputatie is gezet.  Voor zijn eigen ondernemersschap werkte Hilton onder meer voor Ford in Detroit en in Duitsland, voor Mazda in Japan en voor Autolatina in Brazilië.   Dirk van Braeckel: "Met zoveel ervaring en creatief talent is David Hilton een enorme aanwinst voor het team in Crewe. " Hilton vervangt Raul Pires die het bedrijf eind vorig jaar verliet om te gaan werken voor designhuis Italdesig, tegenwoordig eigendom van Volkswagen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding