Oellers chief financial officer Mercedes-Benz NL

Karsten Oellers is per 1 mei benoemd tot chief financial officer (cfo) van Mercedes-Benz Nederland.

Oellers (35) krijgt hiermee de verantwoordelijkheid over de financiële divisie, waarin de vakafdelingen finance, controlling, inkoop en it zijn ondergebracht. Oellers volgt Hans ter Haar op, die per 1 februari benoemd is tot managing director After Sales.  Oellers iis sinds 2002 werkzaam bij Daimler AG in Stuttgart en heeft verschillende internationale functies vervuld in de financiële divisie van het concern. De directie van Mercedes-Benz Nederland staat onder leiding van ceo Hans-Bahne Hansen en bestaat naast Karsten Oellers verder uit Martin Hegeman (Mercedes-Benz Cars), Jasper Hafkamp (Mercedes-Benz Trucks), Jorus Vos (Mercedes-Benz Vans) en Hans ter Haar (After Sales).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Oellers chief financial officer Mercedes-Benz NL - Automobielmanagement.nl

Oellers chief financial officer Mercedes-Benz NL

Karsten Oellers is per 1 mei benoemd tot chief financial officer (cfo) van Mercedes-Benz Nederland.

Oellers (35) krijgt hiermee de verantwoordelijkheid over de financiële divisie, waarin de vakafdelingen finance, controlling, inkoop en it zijn ondergebracht. Oellers volgt Hans ter Haar op, die per 1 februari benoemd is tot managing director After Sales.  Oellers iis sinds 2002 werkzaam bij Daimler AG in Stuttgart en heeft verschillende internationale functies vervuld in de financiële divisie van het concern. De directie van Mercedes-Benz Nederland staat onder leiding van ceo Hans-Bahne Hansen en bestaat naast Karsten Oellers verder uit Martin Hegeman (Mercedes-Benz Cars), Jasper Hafkamp (Mercedes-Benz Trucks), Jorus Vos (Mercedes-Benz Vans) en Hans ter Haar (After Sales).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding