Nederlander is beste DAF Technicus van Europa

Rinze Louwsma is winnaar van de DAF European Technician of the Year 2012-award. De medewerker van Cosmo Bolsward kreeg de trofee uitgereikt van Johan Drenth, directeur After Sales van DAF Trucks.

Tijdens de Europese finale van de wedstrijd die onder DAF-technici wordt gehouden, demonstreerden de finalisten hun vakkennis op vier theoretische onderdelen en in zes praktijkcases. Daarbij moesten zij ondermeer storingen aan motoren, elektronische systemen en aandrijflijnen oplossen. "DAF organiseert de European Technician of the Year-competitie om het belang van professionele werkplaatstechnici te onderstrepen", aldus Johan Drenth. "Het is allereerst een erkenning van hun vak. Moderne trucks zijn hightech voertuigen en er is brede en diepe technische kennis nodig om daaraan te kunnen werken. Daarnaast is een monteur het visitekaartje in de werkplaats van de DAF-dealer en speelt hij of zij een belangrijke rol wanneer het gaat om klanttevredenheid. Het gaat om het leveren van service en kwaliteit tot in het kleinste detail."

Voor de DAF European Technician of the Year-competitie kunnen alle DAF-dealers uit heel Europa hun technici afvaardigen. Daarmee komen er in totaal ruim vierduizend DAF-technici in aanmerking voor de titel. De competitie bestaat uit twee onderdelen. In het eerste jaar wordt in ieder land om de nationale titel gestreden. De winnaar hiervan neemt het in het daaropvolgende jaar tijdens de Europese finale op tegen de andere landwinnaars.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Rinze,

Bij deze van je Koops Furness Lease collega’s, van harte gefeliciteerd met deze topprestatie.

Geplaatst door: Willem van der Veer op
Nederlander is beste DAF Technicus van Europa - Automobielmanagement.nl

Nederlander is beste DAF Technicus van Europa

Rinze Louwsma is winnaar van de DAF European Technician of the Year 2012-award. De medewerker van Cosmo Bolsward kreeg de trofee uitgereikt van Johan Drenth, directeur After Sales van DAF Trucks.

Tijdens de Europese finale van de wedstrijd die onder DAF-technici wordt gehouden, demonstreerden de finalisten hun vakkennis op vier theoretische onderdelen en in zes praktijkcases. Daarbij moesten zij ondermeer storingen aan motoren, elektronische systemen en aandrijflijnen oplossen. "DAF organiseert de European Technician of the Year-competitie om het belang van professionele werkplaatstechnici te onderstrepen", aldus Johan Drenth. "Het is allereerst een erkenning van hun vak. Moderne trucks zijn hightech voertuigen en er is brede en diepe technische kennis nodig om daaraan te kunnen werken. Daarnaast is een monteur het visitekaartje in de werkplaats van de DAF-dealer en speelt hij of zij een belangrijke rol wanneer het gaat om klanttevredenheid. Het gaat om het leveren van service en kwaliteit tot in het kleinste detail."

Voor de DAF European Technician of the Year-competitie kunnen alle DAF-dealers uit heel Europa hun technici afvaardigen. Daarmee komen er in totaal ruim vierduizend DAF-technici in aanmerking voor de titel. De competitie bestaat uit twee onderdelen. In het eerste jaar wordt in ieder land om de nationale titel gestreden. De winnaar hiervan neemt het in het daaropvolgende jaar tijdens de Europese finale op tegen de andere landwinnaars.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Rinze,

Bij deze van je Koops Furness Lease collega’s, van harte gefeliciteerd met deze topprestatie.

Geplaatst door: Willem van der Veer op